Home...
Aangenaam...
Visie...
Leerlingen...
Scholen...
Contact...
Personeel...


Troost u, problemen rond huiswerk komen in de beste families voor. Pubers maken een hoop mee, en soms loopt het dan even niet zo lekker. Zaak is wel dat we kinderen dan
niet alleen laten tobben maar ze de begeleiding geven die ze nodig hebben.
“Huiswerkbegeleiding De Jonge” biedt u een tijdelijke steunt in de rug. Het klinkt raar,
maar ouders zijn nou eenmaal niet altijd de aangewezen personen om kinderen te helpen met hun studie. Uw kind kan zich hevig verzetten of u niet in vertrouwen willen nemen.
“Waarom lukt het mijn kind niet?” is een veelgehoorde vraag.
Er kunnen veel redenen zijn waarom kinderen (even) niet presteren. Sommige liggen in het kind zelf, zoals ernstige onzekerheid over de eigen capaciteiten of een dwangmatige inzet voor school (ook uit onzekerheid) waardoor het al snel véél te veel wordt. Ook dyslexie of ASS-stoornissen kunnen zorgen voor leerproblemen.

Wanneer er om wat voor reden dan ook een tijdje minder aan school is gedaan is het voor leerlingen vaak al moeilijk om weer ‘aan te haken’.
“Huiswerkbegeleiding De Jonge” gaat er van uit dat kinderen, mits geplaatst op de school die bij ze past, met enige hulp weer zullen gaan presteren en plezier krijgen in school. Soms moet je studeren even leren….

Wanneer u na het lezen van deze informatie nog vragen heeft, neem gerust contact met
ons op om uw persoonlijke situatie vrijblijvend aan ons voor te leggen. Als u besluit ons in
te schakelen maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek om kennis te maken
met u en uw zoon of dochter.